Min sidste vilje kan blive registreret​

Min sidste vilje handler om, hvordan man selv ønsker sin begravelse eller bisættelse gennemført, men også om, hvad der skal ske med ens legeme. Desuden handler min sidste vilje om, hvor man ønsker sit eventuelle gravsted og mindesten placeret, uagtet det er i Ribe, Skærbæk, Rødding eller et helt fjerde sted.

Jeg hjælper med at planlægge din "min sidste vilje"​

Formålet med min sidste vilje er således at få en begravelse eller bisættelse efter eget ønske, men formålet er også, at de pårørende ikke skal sidde tilbage med uklarheder og måske endda med en uheldig uenighed.

Mange formidler sine ønsker mundtligt, men det kan også ske skriftligt. Den bedste måde er at gøre det officielt og samtidig at informere sine nærmeste pårørende om ønsket. Min sidste vilje findes som en formular, der udfyldes, underskrives og gemmes. Desuden bør pårørende modtage en kopi, ligesom informationerne bør registreres i centralregisteret hos Bedemand Bente Kirkegaard.

Vi kan hjælpe dig med at afklare og registrere din "min sidste vilje" Bedemand Bente Kirkegaard, så dine pårørende ikke selv skal tage stilling, og så du kan være sikker på, at dine ønsker vil blive respekteret, når du ikke længere kan sige til og fra.

Ring til mig for at aftale din sidste rejse​

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få styr på din sidste vilje. Du kan ringe til Bedemand Bente Kirkegaard på telefon 40 82 94 42. Du kan også sende en e-mail til mig bente@bentebedemand.dk. Derpå kan vi aftale nærmere.​

Download Min Sidste Vilje

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

"Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig.."

-Charlotte Kjeldsen

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra ​Facebook

Obbekjærvej 30

6760 Ribe

Telefon: 40 82 94 42

bente@bentebedemand.dk 

CVR: 37120243