Bisættelse af bedemand Bente Kirkegaard​

Jeg hjælper gerne med at arrangere en bisættelse, når en pårørende går bort. Jeg kan være med under hele forløbet, lige fra udsyngningen på et hospital eller plejehjem til urnenedsættelsen på en kirkegård eller begravelsesplads. Du kan vælge imellem en begravelse eller en bisættelse, og det kan være en kirke eller et kapel i for eksempel Ribe, Skærbæk og Rødding.

Vi finder frem til en god bisættelse gennem samtaler​

Mange kalder en bisættelse for en begravelse, selvom det er to forskellige handlinger. Ceremonien i kirken eller kapellet er stort set identisk, men afdøde bliver kremeret efter en bisættelse, mens afdøde bliver begravet i en kiste efter en begravelse.

Det er vigtigt at få sagt farvel ved at fejre og ære den afdøde med kærlighed og omsorg. Samtidig skal vi finde frem til den ånd, kultur og religion, der skal komme til udtryk ved bisættelsen. Det sker gennem en eller flere samtaler i begyndelsen af forløbet, hvor vi også drøfter afdøde og alle de pårørendes ønskers til den forestående bisættelse.

Jeg hjælper dig med de mange valg og beslutninger​

Den eller de pårørende skal næsten altid tage stilling til en eller flere ting. Måske har afdøde end ikke selv besluttet, om han eller hun vil bisættes eller begraves. Der skal også vælges en kiste, en urne og en eventuel mindesten. Jeg hjælper med disse valg, ligesom jeg kan kontakte sognepræsten, kordegnen og graveren. Jeg kan også ordne dødsanmeldelse og dødsattest.

Du kan ringe til mig på telefon 40 82 94 42 eller skrive til bente@bentebedemand.dk.​

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

"Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig.."

-Charlotte Kjeldsen

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra ​Facebook

Obbekjærvej 30

6760 Ribe

Telefon: 40 82 94 42

bente@bentebedemand.dk 

CVR: 37120243