Bedemandsforretning med fokus på omsorg og tryghed

Bedemand Bente Kirkegaard er en begravelsesforretning i Ribe. Jeg er en lille bedemandsforretning med kunder fra blandt andet Toftlund, Skærbæk og Rødding, hvor jeg har fokus på personlig omsorg og tryghed i den vanskelige situation. Derfor er samtale og hjælpsomhed vigtigt for mig.

​Dialog og respekt er vigtigt i min bedemandsforretning​

Jeg lytter altid til dine ønsker og behov, men naturligvis med respekt for afdødes sidste vilje. Afdøde er et unikt menneske, der har levet et liv, og som har forvaltet det efter bedste evne. Afdøde har gjort det så godt som muligt og ud fra de forudsætninger og vilkår, som afdøde er blevet givet.

​En begravelsesforretning som min skal derfor hjælpe dig med at tage afsked med kærlig og omsorg, men også med at fejre og ære afdøde på den sidste rejse.

​Du bestemmer selv, hvor meget du vil gøre brug af din bedemandsforretning, men jeg hjælper dig gerne med at tage højde for alle aspekter, ligesom jeg også hjælper dig med at tage de valg, som afdøde ikke selv har meddelt.​

Du skal beslutte, om det skal være en bisættelse eller en begravelse, om ceremonien skal ske i en kirke, i et andet trossamfund eller i et kapel. Desuden skal du beslutte, hvor afdøde skal ligge. Der er også de mindre valg som kiste, urne, billeder, salmer og pynt. Derudover skal den eventuelle mindesten måske holde i mange år.​

Kontakt min begravelsesforretning for en samtale

Du kan ringe på telefon 40 82 94 42, hvis du skal bruge en bedemandsforretning. Du kan også skrive til min e-mail bente@bentebedemand.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

"Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig.."

-Charlotte Kjeldsen

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra ​Facebook

Obbekjærvej 30

6760 Ribe

Telefon: 40 82 94 42

bente@bentebedemand.dk 

CVR: 37120243